Принц Уилям и Кейт Мидълтън може да са семейство от осем години и родители на три деца, но преди време са били просто двама влюбени младежи, които се отдават бурно на чувствата си.

А както при повечето двойки, и при тях има онези малки, сладки шеги, които само те си разбират. Но за разлика от при повечето двойки, при принц Уилям и Кейт е трудно да има нещо скрито-покрито. Така шеговитият прякор, който Мидълтън е измислила за своя любим, стана публично достояние.

Снимка 403786

Източник: GettyImages

Когато двамата са гаджета в университета, Кейт се обръща към Уилям с "Big Willy" (Големият Уили). Голям, но не на години, защото двамата са си набори, а на ръст. Принцът е висок 191 сантиметра, което не си е малко.

С времето обаче прякорът претърпява известна метаморфоза, която е свързана и с промяната във външния вид на съпруга на Кейт. Така от Големия Уили става Плешивия Уили ("Baldy Willy").

Кейт Мидълтън, принц Уилям и колко са щастливи заедно

Колко са щастливи Уилям и Кейт

Отдалече им личи

Подобни прякори са обичайни за двойките в кралския двор. Благодарение на тях те разпускат напрежението и се намира време за малко шеги покрай всички ангажименти и изисквания на протокола, пише Express.