Често Кейт Мидълтън е давана за пример заради това, че се справя перфектно със задълженията на майка, съпруга и херцогиня, а междувременно успява и винаги да изглежда безупречно. Сигурни сме, че никак не й е лесно. Но и тя е човек, като всички нас, и тя има своите трески за дялане.

Кейт Мидълтън, Джил Байдън и срещата на Първата дама на САЩ и херцогинята на Кеймбридж

Когато Кейт Мидълтън срещне Джил Байдън

Определено ни изненадаха

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж имат доста либерален подход по отношение на отглеждането на трите си деца и държат те да имат щастливо и безгрижно детство, изпълнено най-вече с игри навън, сред природата.

А едно от най-любимите занимания на Мидълтън е да прави снимки на хлапетата, докато те се забавляват. Тя също така не позволява никой друг да ги снима.

Ще си кажем, че в това няма нищо лошо, защото трупа мили спомени. Но май на Шарлот, Джордж и Луис малко им е омръзнало да й бъдат модели и опитни зайчета, върху които да развива фотографските си умения...

Това призна самата Мидълтън в разговор с друга майка любител фотограф. "Мамо, моля те, спри да ни правиш снимки", ми казват всички", признава с усмивка херцогинята. А жената от другата страна на линията, участник в конкурса за фотографии Hold Still, сподели, че и тя изпада често в подобни ситуации, предава Marie Claire.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и важната задача, която получиха от кралския двор

Новата роля на Уилям и Кейт

Дали ще се справят този път

Е, сигурни сме, че Кейт не е единствената майка, която прави много снимки на децата си. Но ние, за разлика от тях, няма как да я виним, защото винаги се радваме, когато публикуват някой нов семеен портрет.