Безспорно херцогинята на Кеймбридж и Първата дама на САЩ са едни от най-коментираните жени в света. Е, да, Джил Байдън може да не е толкова интересна и на моменти провокативна, колкото Мелания Тръмп, но определено заслужава нашето внимание.

Джил Байдън, сакото с надпис "Love" и върви ли Първата дама по стъпките на Мелания Тръмп

Джил Байдън по стъпките на Мелания Тръмп

Скрити и явни послания

През изминалия уикенд съпругата на американския президент и тази на принц Уилям се срещнаха по време на посещението на Първото семейство за срещата на G7 на Острова. Мидълтън и Байдън присъстваха на кръгла маса в основно училище в Корнуол и дискутираха важността на ранното образование.

Темата е много близка на Първата дама, която дълги години е била преподавател. А херцогинята на Кеймбридж подчерта, че за нея правилното ранно развитие на децата е от съществено значение за формирането им като личности и за подготовката им за ролята на родители, в която един ден ще влязат. Затова и тя работи усилено в посока неговото подобряване.

Снимка 534669

Източник: GettyImages

Очевидно двете дами имат много общи тема и са на едно мнение по доста въпроси. Но няма как когато те са на едно място, да не обърнем внимание и на някои други детайли отвъд думите и действията.

Мидълтън и Байдън демонстрираха страхотно настроение и фактът, че се виждат за пръв път, по никакъв начин не се отрази на комуникацията им, а усмивките не слязоха от лицата им, най-вече когато нахраниха зайците в двора на училището с моркови.

Снимка 534673

Източник: GettyImages

Първата дама на САЩ и херцогинята на Кеймбридж заложиха и на сходни цветове в облеклото си. Госпожа Байдън избра бяла рокля на Akris и цикламено сако на L'Agence, а Мидълтън - елегантна рокля в ягодово на любимия си Alexander McQueen. И двете не пропуснаха и вечната класика - токчета в телесен цвят, с които да допълнят тоалетите си, предава Town and Country Mag.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и важната задача, която получиха от кралския двор

Новата роля на Уилям и Кейт

Дали ще се справят този път

Снимките, на които Джил Байдън и Кейт Мидълтън изглеждат като първи приятелки, няма как да не ни напомнят за визитата на семейство Тръмп на Острова през 2019 г. Тогава Доналд и Мелания присъстваха на официална вечеря, организирана от кралицата. От събитието обаче няма нито една снимка, на която да виждаме само Първата дама и херцогинята на Кеймбридж. Явно не са си фенки...