Кейт Мидълтън - модерната херцогиня, която ни дава уроци по стил. Съпругата на принц Уилям, която винаги е с точното облекло на точното място. Е, почти винаги...

След дълга подготовка Мидълтън се превърна в звездата на Chelsea Garden Show, което се провежда в Лондон. Тя представи градината "Обратно към природата", създадена с нейната помощ. А за да я подкрепят и да видят творението й, пристигнаха не само нейният съпруг и децата й, но и самата кралица.

Снимка 424456

Източник: GettyImages

В повечето случаи, за да се създаде нещо красиво, трябва доста да се поизцапаш преди това. В случая на Кейт това правило също важи. Сигурни сме, че ръцете й дълго са били изцапани с пръст, докато създаде своята магична градина.

Снимка 424454

Източник: GettyImages

А онзи ден привлече погледите ни с... калните си бели кецове. Мидълтън избра доста небрежен, но същевременно елегантен тоалет за един от дните на изложението. И без никаква изненада, той се превърна в истински хит.

Снимка 424451

Източник: GettyImages

Бяла риза на цветя с перфорации, кафяв панталон с широки крачоли и висока талия, и бели, платнени кецове. Последните са на марката Superga и струват 65 долара. А интересът към тях очаквано се повиши многократно, след като ги видяхме на фините крака на херцогинята.

Снимка 424450

Източник: GettyImages

С този свободен тоалет Кейт се катереше по дървени стълби и обикаляше из треви и храсти. И както написа Vogue всички бляскави рокли и елегантни обувки на висок ток останаха на заден план пред перфектния аутфит за пролетта и лятото, който Мидълтън демонстрира.