Отношенията между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл винаги се поставят под голяма въпросителна. Говорим за негласно съревнование и тиха вражда помежду им, въпреки че те не дават никакви признаци за подобни сътресения. Дори напротив - когато са заедно, изглеждат като две много близки приятелки.

А какво е една приятелка, ако не ти спретне запомнящо се baby shower парти?! Именно това смята да направи Кейт за Меган след няколко месеца. И е толкова развълнувана от идеята, че е започнала с подготовката доста отрано.

Снимка 387046

Източник: GettyImages

Принципно, партитата преди раждането на едно бебе не са на особена почит в кралския двор. Дори до преди години са били негласно забранени. Но цялостният процес на либерализация засяга и тях и Маркъл спокойно ще може да се събере с приятелките си, за да отбележи наближаващото раждане.

Херцогинята на Съсекс се очаква да роди през пролетта на 2019 г., но в по-конкретни срокове засега не можем да говорим. Няколко седмици преди определения термин в Кенсингтън ще настъпи празнична атмосфера, а главният виновник ще е Мидълтън, пише New Idea.

Кейт Мидълтън открадна нещо от Меган Маркъл - ето какво

Какво си открадна Кейт Мидълтън от Меган Маркъл

Преписвачка

Тя е решена да направи празника на Меган един незабравим, вълнуващ ден. Кейт е известна като абсолютен перфекционист, затова и ние, и близките й нямаме съмнение, че baby shower-a ще е бляскав. Още повече, че на него ще бъдат поканени и звездните дружки на Маркъл като Серина Уилямс, Амал Клуни и Приянка Чопра.