Кейт Бекинсейл определено не е типичната майка, но не само защото е известна холивудска актриса. Има и интересно чувство за хумор, което пък обича да изразява по доста нетрадиционни начини.

Кейт Бекинсейл, интелигентността ѝ и подигравките към актрисата

Защо всички се присмиват на Кейт Бекинсейл

Но актрисата отвръща на удара

От един от последните ѝ постове в Instagram разбираме, че Бекинсейл е спретнала страхотна шега на дъщеря си Лили Мо Шийн.

Актрисата публикува скрийншот от чата с дъщеря си, от който става ясно, че я е метнала доста. Кейт Бекинсейл е изпратила снимка, на която се виждат задните части на жена, която се е напъхала под леглото.

И актрисата е накарала Лили да си мисли, че това всъщност е тя и просто се чуди дали не е малко прекалено, че е публикувала тази снимка. Всъщност, на въпросната снимка е Мадона, но първоначално дъщерята на Кейт Бекинсейл не го е знаела.

Мадона, провокативните й снимки й в Instagram, които бяха свалени и върнати

Снимките на Мадона, които бяха цензурирани

Поредна провокация от певицата

Отговаря на майка си, че е объркана и снимката ѝ идва в повече, но пък, от друга страна, е и някак доста артистична. Веднага след като Бекинсейл ѝ казва, че това всъщност е Мадона, Лили Мо си отдъхва. Актрисата я критикува - при това отново с чувство за хумор, че не е можела да познае задните части на майка си.