На подиума Кендъл Дженър е истински професионалист. По време на първото си дефиле за есенната колекция на Marc Jacobs през 2014 г. тя запазва впечатляващо хладнокръвие, въпреки провокативното облекло. Докато върви по котешката пътечка гърдите ѝ буквално изкачат от горнището, което носи.

Кендъл Дженър, фотосесията ѝ за i-D и какво сподели моделът в интервю за списанието

Кендъл Дженър не се притеснява да свали всички дрехи

Новата провокация на модела за списание i-D

Въпреки това, има едно нещо - и то не са гърдите й на показ, което може да я притесни по всяко време на ревю. Нейното семейство.

Въпреки че идват да я подкрепят, родители и сестри й я карат да се чувства неудобно. За това говори самата Кендъл в епизод на The Kardashians в четвъртък, 29 септември.

"Наистина е страхотно, когато вървя по подиума и семейството ми е там, но в същото време ме кара да се чувствам неудобно. Когато ме аплодират или направят нещо, което ме кара да настръхна, просто не го издържам", признава тя.

А за да се подготви за ревюто на Prada, Кендъл Дженър слага "бърз" тричасов спрей за тен и влиза в режим инкогнито, скривайки червената си коса, преди да се качи в частния самолет на Кардашиян Kim Air.

Снимка 589394

Източник: GettyImages

През февруари, по време на ревюто на Prada в Милано, Ким Кардашиян присъства на дефилето, за да подкрепи сестра си Кендъл. Преди да започне шоуто, двете водят оживен разговор.

"Не съм била в Милано от години. Напомня ми за деня, когато ти дефилираше, а аз крещях, за да ти вдъхна кураж. Това притеснява ли те?", пита Ким сестра си. Дженър определи възторжените възгласи като сладки, но въпреки това разкри за смущението, което изпитва.

Кендъл Дженър, корицата за Vogue Китай и как я сравниха с майка й Крис Дженър

Защо Кендъл Дженър не иска да прилича на майка си

Моделът с любопитна нова фотосесия за Vogue Китай

Нас обаче едва ли ни изненадва, че Ким Кардашиян обича да е под светлините на прожекторите. Риалити звездата казва шеговито (или пък не), че иска да е център да вниманието, пише People.