Напоследък Кендъл Дженър като че ли остава малко извън полезрението на медиите. През изминалите няколко месеца погледите на хората са насочени основно към сестрите ѝ.

От една страна покрай разводът на Ким Кардашиян и Кание Уест не спират да излизат пикантни подробности. Да не споменаваме ѝ връзката на Ким с Пийт Дейвидсън. От друга, сестра ѝ Kortni пък се сгоди за Травис Баркър, което също стана повод за разпалени коментари от страна на феновете на семейство Кардашиян.

Най-малката - Кайли, наскоро пък стана майка за втори път. Както може да се предположи, новината за момченцето ѝ Уолф Уебстър отново стана причина за медиен интерес.

Тристан Томпсън, Клои Кардашиян и какво се случва с бебето на баскетболиста и Марли Ничолс

Какво се случва с бебето на Тристан Томпсън

Ще се грижи ли за сина си баскетболистът

Да не споменаваме също, че и връзката на Клои Кардашиян с Тристан Томпсън винаги е била всичко друго, но не и спокойна. Раздяла, събиране, раздяла, събиране...

Кендъл обаче продължава все така успешно да се реализира в модната индустрия и да пръска сексапил не само по модния подиум, но и на кориците на различни списания.

Когато говорим за съвършени тела, не е никак трудно да се сетим първо за Кендъл Дженър. Моделът често ни радва с доста разголени снимки, които са част от професионалните й ангажименти.

Последните подобни секси кадри, които намираме в профила й в Instagram cа за списание i-D.

Кортни Кардашиян, Травис Баркър и как отбелязаха Свети Валентин

Кортни + Травис завинаги

Как популярната двойка отбеляза Деня на влюбените

На снимките Кендъл е секси, провокативна, с безкрайни крака и перфектни форми. Дори някои от коментиращите се чудят как е възможно да е живо същество...

Освен с обичайните по-разголени снимки, с които много от последователите ѝ са свикнали обаче, Кендъл успя да провокира интереса на феновете си, като на някои от кадрите се осмели да свали всички дрехи.

Моделът обаче не разголи само тялото, а и душата си. В интервюто за списанието тя признава, че има дневник, в който пише веднъж или два пъти седмично и че това ѝ помага да потуши тревожността, пристъпите на паника и дори "малкото депресия".

Кайли Дженър, Травис Скот и изборът на име за тяхното бебе

Странното име, което Кайли Дженър даде на второто си дете

Въпрос на избор и на вкус

"Важно е да имаш пространство, което е само за теб, където можеш да споделиш чувствата си, своя гняв, разочарование и стрес, нещата, които те плашат, нещата, които те правят щастлив и дори просто идеи", споделя моделът.

Тя разказва, че дневникът ѝ е от старомодните, които имат катинар. След като приключва с писането си, тя го заключва, така че никой да не види и разкрие споделеното, защото е много потайна.

Кендъл признава, че преди години е била изключително ядосана на света, което често е показвала с агресия върху папараци и т.н.

"Можете да намерите стари клипове, на които крещя на папараците без причина, но понякога и с много очевидна причина. Сега съм много по-спокойна с нещата. С годините се научих да се контролирам и се чувствам много по-добре", категорична е моделът. Да бъде спокойна и помага не само писането, но и четенето.

Ким Кардашиян, Кание Уест и новите документи за развода, които тя внесе в съда

За Ким няма път назад

Най-голямото й желание е да е...

"Преди две нощи имах паническа атака и просто си казах: "О, но знаеш ли какво? Просто ще взема тази книга и ще се опитам да забравя", разказва още Кендъл, като признава, че обича да чете и често го прави, защото ѝ доставя истинско удоволствие.

Тя казва, че физическата активност е друга форма на терапия за нея, независимо дали се упражнява с треньора си, ходи на пилатес, язди конете си или се разхожда с кучето си. "Мисля, че се чувствам наистина добре психически, когато се чувствам наистина добре физически."

Кендъл медитира и се интересува от ефектите на лечението със звук. Години наред посещава специалисти, които ѝ правят частни сесии в звукова баня. Сега обаче разполага със своя собствена техника, с която сама се учи как да се лекува със звук.

Кендъл казва, че това да бъде модел е само една глава от книгата на живота ѝ. Глава, която ѝ е позволила да се почувства жена с много власт. Това да бъде собственик на марката текила 818 Tequila и модния бранд FWRD тя описва като "новата глава".

Кендъл Дженър, Tequila 512, Tequila 818 и делото срещу текилата на модела

Кой и защо съди Кендъл Дженър

Още една текила на бара

"Все още имам чувството, че не съм напълно оформена, но с всяка глава ставам малко по-пълноценна", категорична е Кендъл Дженър.