Напоследък новините около Кендъл Дженър са свързани най-вече със събиранията и разделите с баскетболиста Девин Букър. Като последно знаем, че двамата отново са дали шанс на връзката си.

Кендъл Дженър, Девин Букър, бански и какво тяло показа супермоделът

Кендъл Дженър знае как да изпоти гаджето си

Супермоделът нажежи страстите с ударна доза секспил

Но това какво се случва в личния живот на модела не влияе кой знае колко върху професионалното ѝ развитие, където продължава да пръска сексапил и да провокира при всяка удобна възможност.

Като част от фотосесията ѝ за списание Pop виждаме серия от снимки в профила в Instagram на Дженър, като на една от тях тя е облечена в предизвикателно изрязано бельо, седнала на стол. Но седнала по такъв начин, че да се види татуировката на скорпион, която има върху задните си части.

Доста секси и дръзко, бихме казали, но се оказва, че този скорпион не е истинска татуировка, а дело на гримьорката Фара Хомиди и е нарисуван специално за целите на фотосесията. А от коментар на Хомиди в социалната мрежа става ясно, че идеята за скорпиона е хрумнала спонтанно на фотографа Стиви Денс и тя не е имала кой знае колко много време, за да го изрисува върху кожата на модела.

И не трябва да се чудим защо точно скорпион, защото именно това е зодиакалният знак на Кендъл Дженър.