Кендъл Дженър със сигурност кара гаджето ѝ Девин Букър да се изпоти, защото знае как да нажежи страстите с ударна доза сексапил.

Кендъл Дженър, фотосесията ѝ за i-D и какво сподели моделът в интервю за списанието

Кендъл Дженър не се притеснява да свали всички дрехи

Новата провокация на модела за списание i-D

Супермоделът публикува поредица от снимки в Instagram, на които се излежава в изрязан бански до бутилка от нейната текила 818.

Публикацията ѝ събра 5.8 милиона харесвания и над 11 хиляди коментара, сред които и на нейния любим от NBA. Емотикон, която изобразява изпотено човече - достатъчно красноречиво, за да разберем, че Букър определено одобрява снимките.

Двойката започва да излиза от 2020 г., но през юни тази година се разделя, за да може всеки от тях да се съсредоточи върху професионалните си ангажименти, казва източник на Page Six.

"Негов приоритет е кариерата. Кариерата на Дженър също доминира в живота ѝ", разкрива източникът. "След две години те проведоха разговор за развитието на връзката им. И тъй като нещата не вървяха, беше време да си починат".

Раздялата обаче не продължи дълго, тъй като Девин придружи Кендъл на сватбата на неин приятел през юли. Същият месец започнаха да се появяват първите слухове за помирение, когато двамата отлитат за Хавай, въпреки че никъде не видяхме техни снимки заедно.

Но нищо не остана скрито задълго. По-наблюдателните фенове забелязаха, че Букър се е присъединил към Дженър и нейните приятели на почивката им, когато тя сподели видео, в което се вижда на заден план как баскетболистът се показва от океана.

Кендъл Дженър, Девин Букър, забавленията им из природата и отново заедно ли са двамата

Заедно ли са отново Кендъл Дженър и Девин Букър

Подсказва самата тя

Явно връзката им е във вихъра си, а коментарът на играча на Phoenix Suns само може да потвърди възраждането на отношенията им. Кендъл също е на тази вълна, тъй като по-рано този месец сподели романтични снимки от съвместната им ваканцията.