Кендъл Дженър е от новото поколение супермодели, които редовно виждаме не само на модния подиум, но и в социалните мрежи. Там те имат много по-голяма свобода, а постовете им понякога струват и седемцифрени суми.

Преди няколко месеца името на Дженър бе замесено в скандала с Fyre Festival - широко рекламирано събитие от редица звезди, оказало се накрая пълно разочарование, за което хиляди платиха огромни суми.

Вероятно Кендъл си е взела поука от този случай и сега е доста по-внимателна с рекламните послания, които отправя към своите последователи в социалните мрежи. А един от последните й постове предизвика хиляди коментари.

Моделът публикува в профила си кадър от охранителна камера в супермаркет. На него се вижда как тя се е подпряла на масата с предизвикателна чупка в кръста, а пред нея има кенче Coca-Cola.

Дженър е облечена с оранжева рокля, която си пасва идеално с допълнителния цвят върху металната кутия с безалкохолна напитка. И някак съвпаденията стават много.

Първо се чудим как и защо Дженър, която има десетки професионални фотосесии, ще иска да се види как изглежда на охранителната камера. И толкова ще се хареса, че даже ще си свали снимка и ще я качи в Instagram. 

Кендъл Дженър, Fyre Festival и знаела ли е, че фестивалът ще се провали

Знаела ли е Кендъл Дженър, че ще бъде замесена в измама

Две години след скандала, бурята не е утихнала

Доста иновативен подход... за реклама. Според потребители в социалните мрежи, именно това е целта на занятието - да промотира новия вкус на безалкохолната напитка срещу съответното заплащане, но не по добре познатия начин.