Миналата седмица бившата поп звезда Били Пайпър разкри, че Кайли е сгодена за творческия директор на GQ Пол Соломонс, когато в интервю за британското издание на Elle го нарeча "годеникът" на Кайли.

Кайли Миноуг, Пол Соломон и новината, че двамата са сгодени

Кайли Миноуг ще бъде булка на 52

Кой е избраникът на певицата

Веднага след това Глория Соломонс, която е омъжена за бащата на Пол от 41 години, каза пред Daily Mail, че е "развълнувана", че двойката е сгодена.

Кайли Миноуг от своя страна публикува закачливо видео в Instagram, в което носи голям пръстен на безименния си пръст, което накара всички да си мислят, че потвърждава годежа им.

Но не било така. Певицата отрече слуховете, че е сгодена. 52-годишната австралийска поп звезда пусна недвусмислен пост в Twitter: "Всички обичаме любовта, но слуховете излизат извън контрол! Пол е любов. Ние сме влюбени, но не и сгодени. Всички вие ръкопляскате, а ние ви обичаме."

Кайли и 46-годишният Пол Соломон излизат от началото на 2018 г. В шоуто на Джонатан Рос през ноември 2018 г. тя сподели, че е изненадана, че отново се е влюбила. "Всичко върви чудесно, страхотно е. Точно когато си помислих "ще се случи ли някога отново?" и то се случи и ме изненада".

Певицата вече има един провален годеж с британския актьор Джошуа Сас през 2016 г. Преди това е имала връзки с френския актьор Оливие Мартинес, австралийския певец Джейсън Донован, модела Андрес Веленкосо и фронтмена на INXS Майкъл Хътчънс, припомня Sky News.

А дали този път наистина ще мине под венчилото или не, предстои да разберем.