Поредното доказателство, че никога не е късно човек да срещне любовта и дори да се реши на заветното "да", е австралийската певица Кайли Миноуг, която е на 52 години.

Кайли Миноуг на 52

Кайли Миноуг в 21 факта

Защото някой днес има рожден ден

След няколко дълги връзки и един провален годеж през 2016 г. с британския актьор Джошуа Сас, певицата директно заяви, че бракът не е за нея.

През 2018 г. обаче, когато започна да излиза с Пол Соломонс, тя очевидно промени мнението си по въпроса. "Срещнах човек, с когото се чувствам добре", призна тя за новата си връзка.

Въпреки това, новината, че Кайли Миноуг и директора на GQ Пол Соломонс, който е на 46 г, са сгодени, идва малко изненадващо. Може би защото те предпочитаха да пазят плановете си далеч от общественото внимание.

Но е факт, те са сгодени и планират сватба, пише Daily Mail. Новината за предстоящия брак бе разкрита случайно от бившата поп звезда Били Пайпър в интервю за британското издание на "Elle".

Тя е потвърдена и от бъдеща свекърва на австралийската певица - Глория Соломонс, която не е майка на Пол, но е омъжена за баща му от 41 години. Госпожа Соломонс е въодушевена и развълнувана от новината и много харесва Кайли. По молба на бъдещите съпрузи обаче отказа да разкрие подробности за предстоящата сватба.