Ден след като Кайли Дженър бе сред ВИП гостите на сватбата на Джъстин и Хейли Бийбър се появи новината, че двамата с Травис Скот са се разделили. Основната причина за нея бе отсъствието му на събитието, но сега имаме още един един повод да се усъмним дали родителите на Сторми наистина са още заедно.

Кайли бе засечена с белия си Rolls-Royce пред хотел Sunset Marquis, където в момента се помещава звукозаписното студио на Tyga, в което той работи по новия си албум. 

Според информацията в американските медии, двамата са излезли да се забавляват в обща компания, а след това са продължили купона в хотела. Не са били обаче сами и помежду им не се е случило нищо.

Снимка 446082

Източник: GettyImages

Но дори само възможността двамата да са се събрали отново предизвика вълна от реакции в социалните мрежи. А от тях можем да заключим, че някои не приемат решението на Дженър, но други го подкрепят.

Няма как да забравим всички романтични изненади, които Травис направи на своята любима през псоледните две години. А за Tyga се говореше, че е изневерил на Дженър.

Други се шегуват, че тя вече не е достатъчно млада за бившия си.

Още след раздялата на Кайли и Tyga, тя заяви, че двамата винаги ще поддържат връзка помежду си, защото не са се разделили с грозни скандали, а са взели заедно това решение. Рапърът също е бил откровен, че няма защо да съжалява, че е бил с Дженър, пише Metro.

Кайли Дженър, Травис Скот и разделени ли са двамата

Разделени ли са Кайли Дженър и Травис Скот

Какво даде повод за съмнения

Бившите гаджета никога не са спирали да поддържат връзка след раздялата си и вероятно това не е първият случай, в който излизат в обща приятелска компания. Но със сигурност съвпадението с новата за раздялата на Дженър и Скот буди известни подозрения.