Само преди няколко седмици Кайли Дженър и Травис Скот ни изненадаха приятно с фотосесия за списание Playboy, която показва щедро не само формите на риалити звездата, но и химията между двамата.

В откровеното интервю, което Кайли даде пред своя любим, тя сподели, че сексуалният им живот е станал дори още по-страхотен след раждането на дъщеря им Сторми, колкото и невероятно да завучи това за някои.

Освен че се разбират доста добре в леглото, Дженър и Скот умеят лесно и да работят заедно, защото се възприемат не само като любовници, но и като най-добри приятели, както споделиха самите те наскоро. Двамата имат еднакви цели и еднакви страсти.

Преди дни Дженър постъпи в болница заради неуточнено неразположение, а в последния ден на месец септември отново изгря в целия си блясък на сватбата на Джъстин и Хейли Бийбър. Тя бе придружена от майка си Крис с нейния приятел, сестра си Кендъл и малката си дъщеря Сторми.

За специалния повод Кайли избра доста изрязана златна рокля, която комбинира с красива чанта във формата на пеперуда. На никоя от снимките обаче не видяхме нейния любим Травис Скот, който също е бил сред поканените.

И именно това стана основната причина за тиражирането на слуха, че Кайли и рапърът са се разделили. Или по-точно - са си дали почивка от връзката си, както споделят техни близки, цитирани от американски медии.

За последно видяхме Кайли и Травис заедно на премиерата на документалния филм за живота на рапъра в края на август. Дали тогава отношенията между тях вече са били охладнели, можем само да предполагаме. Но от снимките заключваме, че химията помежду им все още е на лице, пише Daily Mail.

Кайли Дженър, Травис Скот и изненадата, която ни готвят с Playboy

Playboy провокацията на Кайли Дженър и Травис Скот

По-секси от всякога

Според непотвърдената от Дженър и Скот информацията, двамата живеят в отделни къщи, но се виждат често, най-вече заради дъщеря си. Засега двамата не са взели окончателно решение да се разделят, затова и не са правили публично изявление. А дали ще се стигне дотам или слуховете ще се опровергаят, предстои да разберем.