За дъщерята на Кайли Дженър и Травис Скот спокойно можем да кажем, че е родена със сребърна лъжичка в устата. С други думи - още от най-ранна възраст е обсипвана с бижута, диаманти и дизайнерски дрехи, които някои хора цял живота не могат да си позволят.

И докато предполагаме накъде ще се насочи Сторми с нейното предначертано бляскаво бъдеще, тя направи своя дебют на червения килим едва на 18 месеца. Прегърната от майка си Кайли, тя също присъства на премиерата на Travis Scott: Look Mom I Can Fly, която се проведе вчера, 27 август.

Рапърът е в ролята на продуцент на документалния филм, който ще бъде наличен в Netflix от днес, 28 август. Сторми бе звездата не само на събитието, но ще я видим и в продукцията, която разказва за живота на баща й, пише Daily Mail.

Снимка 440278

Източник: GettyImages

18-месечната дъщеря на Дженър първоначално се смути от цялото внимание, насочено към нея, но бързо придоби увереност в компанията на родителите си и започна да позира, правейки сладки мимики.

Кайли Дженър, променената й визия и на какво се дължи тя

Защо Кайли Дженър изглежда така

Предположения и факти

Травис и Кайли пък за пореден път ни доказаха, че са семейство за пример, демонстрирайки любовта си не само към дъщеричката си, но и един към друг.