Заради пандемията и подобно на милиони хора по света американската риалити звезда Кайли Дженър също е решила да промени живота си през 2021 г., като даде приоритет на здравето си. За разлика от по-голямата си сестра Ким Кардашиян, тя не залага толкова на фитнеса, но решава да промени начина си на хранене.

Ким Кардашиян и двата задължителни фитнес аксеоара в тренировките й

Как тренира Ким Кардашиян

Всичките й тренировки се въртят около два фитнес аксесоара

От Eat This, Not This! съобщават, че Кайли е скъсала с месото и е минала на растителна диета. Ето пример за една нейна вечеря - варени броколи, сладки картофи и киноа.

Пред Harper's Bazaar споделя и че в момента се бори с вредния навик да хапва през нощта. За целта не ляга пред телевизора без ябълка, която предварително е нарязала. И обяснява защо: "Тъй като ми е удобно, вероятно ще ме домързи да сляза до кухнята, така че единственият ми избор е тази ябълка."

Все пак, Дженър не разчита само на диетата и спортува, но без да прекалява с натоварването. Не разчита на лични треньори, но обича да бяга. Влиза и в собствената си фитнес зала, за да загрее и да направи някоя и друга тонизираща процедура.

Миналата година, отново пред Harper's Bazaar, тя сподели и още един свой трик: ляга на пода в спалнята си и докато рови в Google или Pinterest, прави упражнения за стягане на краката и корема. От типа на добре познатите "въздушно коляно" и напади.