Ким Кардашиян е прочута с пищните си и стегнати форми. Наскоро личната й треньорка Мелиса Алкантара сподели кои са двата най-важни фитнес аксеоара, които използва, за да тренира звездата. А тях всеки може да си ги позволи - стига да има желание, разбира се.

Ким Кардашиян на 40

Ким Кардашиян на 40

Най-интересното от живота й във факти

Интерсно е, че когато става въпрос за Ким, Мелиса, по-известна в социалните мрежи като Fit Gurl Mel, не залага на честите и крайно изтощителните физически натоварвания.

Фитнес жилетка

Сред редовните упражнения на Кардашиян са клековете. За тях тя използва жилетка с тежести. Последната улеснява изграждането и тонизирането на мускулите в долната част на тялото.

"Жилетки. Тя се опитва да ме убие ", цитират риалити звездата от Eat This, Not That!.

Фитнес ленти

Всеки, който види Ким Кардашиян, отдалече ще разбере, че тя държи много на добре оформените си бедра и специфичните си извивки от кръста надолу.

Инструктурката й Мелиса пък държи допълнителното им стягане и оформяне да се случва с упражнения, които се изпълняват с помощта на ластични ленти.

Дълги почивки между тренировките

Пред Women's Health инструкторката разказва, че тренировките на Ким продължават от час и половина до час и 45 минути. И това се случва два пъти в седмицата, не повече.

Причината за сравнително кратките им срещи и по-дългата пауза между тях е, че мускулите имат нужда от повече време за възстановяване.