Третият сезон на "История на прислужницата" започна този уикенд, а феновете на антиупотичната история на НВО по романа на Маргарет Атууд със същото име са милиони.

Сред тях се оказа и "най-следваният" човек в Instagram - милиардерката и светска знаменитост Кайли Дженър. Тя дори организира специално парти в чест на новия сезон.

Кайли и приятелката й Анастасия Караниколау се облякоха в типичните червени роби и бели бонета, носени от прислужниците в сериала. Мястото, където се провежда партито, е украсено в същите цветове, а гостите се посрещат от момичета, облечени като "мартите" в сериала.

И докато Кайли, приятелките й и някои от милионите й фенове се забавляват с това, реакциите на по-здравомислещия свят към партито са унищожителни. Причината е, че сериалът, както и оригиналният роман на Атууд, третират темата за едно тоталитарно общество, в което на жените са отнети всички права.

"Прислужниците" са чисто и просто секс робини, давани на заможните семейства, за да се сдобият с наследник.

Хората, осъзнали стряскащата актуалност на историята, особено на фона на поредния щат в САЩ, забранил абортите и с това отнел поредно женско право, са шокирани от партито на Кайли.

Кайли Дженър, един ден от живота й и какво не знаем за милиардерката

Един ден от живота на Кайли Дженър

Ново амплоа

"Това е абсолютно нередно." "Тя очевидно не схваща предупреждението в историята" и "Какво по-забавно от това от това да се маскираш като жени, които са системно изнасилвани и лишени от основни човешки права?" са само някои от коментарите по повод забавлението на милиардерката.