Кайли Дженър има не само състояние, оценявано на повече от милиард долара, но и 137 милиона последователи в Instagram. С тях тя споделя обаче повече за козметичните продукти, които произвежда, а не толкова за това как преминава денят й. 

Затова и едно видео, на което попаднахме в YouTube канала й, предизвика нашия интерес. Както и този на още над 17 милиона души само за три дни. Имаме обещанието на Дженър за още влогове, с които ще се включи в повсеместната мания.

Освен успешна бизнес дама, Кайли е и майка на едногодишната Сторми. А майчинството винаги се свързва с ранно ставане и недостатъчно сън. Денят на Дженър започва преди 6 с грижи за дъщеричката й, плач и малко сутрешно гушкане.

Снимка 427759

Източник: YouTube

Чак след час- час и нещо Дженър успява да намери време да се погрижи и за себе си. Прави сутрешната си рутина в банята, закусва набързо и така дава началото на поредния дълъг и натоварен ден.

Преди да се впусне в професионалните си ангажименти, Кайли подготвя дъщеря си, за да прекара известно време със своите братовчедите - децата на Ким и Кание. А нашият поглед е прикован от огромния и прилежно подреден гардероб на малката, за който няма как да не й завидим.

Гримьор и фризьор се грижат визията на Дженър да е безупречна дори и в ежедневието. А след дълго чудене какво да облече днес, идва и дилемата с коя точно луксозна кола да се придвижва. Скоро след като всички тези избори са направени, Кайли се озовава в офиса на козметичната си компания.

Снимка 427761

Източник: YouTube

Там има специално пригодена стая за игри и спалня за Сторми, за да бъде близо до майка си през повечето време, която минава от среща в среща и ги разнообразява с фотосесии за марките си.

Защо стените на Кайли Дженър са мърляви

Защо стените на Кайли Дженър са мърляви

Когато една милиардерка дава обяснение на феновете си

Ангажиментите на Кайли като майка по никакъв начин не пречат на социалния й живот. Тя има доверени детегледачки, на които поверява малката Сторми, за да купонясва с приятели до полунощ. А любимият й Травис Скот прекарва голяма част от времето си в звукозаписното студио. Едно модерно семейство.