Красива, успешна, свободомислеща и откровена, такава е Кара Делевин. Освен това няма никакъв проблем да говори открито за сексуалността си.

Кара Делевин, пансексуалността и откровенията на модела пред списание Variety

Кара Делевин: Влюбвам се в определен човек, в неговата същност, независимо от пола му

Oткровенията на модела пред списание Variety

През юни миналата година пред Variety тя сподели, че се идентифицира като пансексуална, което означава, че я привличат всички полове.

Наскоро моделът отново говори за секс. Това се случи в „Lady Parts“ пред водещата Сара Хайланд. И за пореден път признанията ѝ предизвикаха лавина от коментари и обсъждания.

29-годишният супермодел сподели, че е загубила девствеността си на 18 години, но е станала "уверена" в секса много по-късно. След това тя разкри нейния начин за силен оргазъм. 

Кара Делевин е категорична, че мълчанието по време на оргазъм я кара да го усеща много по-добре. "Когато просто се опитвате да не вдигате шум, усещате много повече и това е „Уау“, казва тя.

Кара Делевин, сексуалността й, депресията, мислите за самоубийство и спомени от детството й

Кара, сексът и депресията

Моделът в откровен разговор

Родената в Великобритания, Делевин имаше няколко публични връзки през последните години. Сред тях са тези с музиканта St. Vincent, с дъщерята на Майкъл Джексън - певицата Парис Джексън, и със звездата от "Pretty Little Liars" Ашли Бенсън, припомня Page Six.