Вчера, 11 октомври, Кание Уест беше на официално посещение в Белия дом. Той се срещна по обед с президента Доналд Тръмп, за да обсъдят реформата в сферата на присъдите и затворите, както и други наболели според рапъра проблеми като престъпността и промишлеността.

Само припомняме, че преди няколко месеца съпругата му Ким Кардашиян също бе в Овалния кабинет, за да дискутира с държавния глава помилването на затворничка с доживотна присъда, както и промени в наказанията. Е, тогава разговорът премина доста по-спокойно.

Снимка 383212

Източник: GettyImages

Но от двама шоумени няма какво друго да очакваме, освен да сътворят спектакъл.

Кание Уест пристигна на срещата с червена шапка с козирка и добре познатия надпис "Да направим Америка отново велика". Не пропусна и да се похвали, че с този аксесоар се чувства като Супермен.

Срещата между президента и рапъра започна с 10-минутен монолог на Уест, което е "от душа". 

Тръмп остана видимо очарован от думите и поведение на Кание, който пък така се развълнува, че скочи да прегръща държавния глава и признанието, че го обича "този човек".

Снимка 383211

Източник: GettyImages

А журналистите попитах Тръмп дали вижда в лицето на Уест бъдещ кандидат за президент. Той с усмивка отвърна, че това ще бъде много добър вариант. Рапърът побърза да отмести темата и заключи, че не трябва да гледаме бъдещето, а настоящето, защото то е единственото, което имаме. Доста мъдри думи, а?!

Ким Кардашиян на гости на Доналд Тръмп

Ким Кардашиян на гости на Доналд Тръмп

Причината е доста необичайна

На срещата в Овалния кабинет присъства и дъщерята на президента Иванка Тръмп, както и нейният съпруг Джаред Къшнър. Е, красивата блондинка също не остана без целувка от Уест.