Ким Кардашиян вече официално се нарича само така и има пълното право да премахне Уест от името си. Причината е, че на 2 март съдия в Лос Анджелис официално я обяви за разведена от Кание Уест.

Това не означава, че разводът им напълно е приключил, защото тепърва предстои да се решава попечителството над четирите им деца.

Часове преди да влязат в съда, където Ким присъстваше само виртуално, Кание уволни адвоката си. Той е освободил Крис Мелчър, с когото напоследък почти не е комуникирал според TMZ.

Според източниците на медията 44-годишният Уест ту е искал да приключи развода си с Кардашиян възможно най-бързо, ту се е заканвал да "влезе в битка".

Ким Кардашиян, Кание Уест и новите документи за развода, които тя внесе в съда

За Ким няма път назад

Най-голямото й желание е да е...

Според последната информация на TMZ той е решил да разчита на услугите на Саманта Спектър - адвокатката, която е представлявала Никол Йънг по време на развода й с д-р Дре.

Малко след обявяването на решението на съдията, рапрът пусна видеото към парчето си "Easy" от албума му Donda 2. В него Уест не само споменава името на настоящето гадже на Кардашиян Пийт Дейвидсън, но и показва кадри с насилие спрямо него.