Ким Кардашиян може и да е в Милано, за да следи изкъсо дефилетата на най-популярните брандове, но това не означава, че юридическият й екип не работи усилено по развода й.

Ким Кардашиян, Кание Уест, Пийт Дейвидсън и епизод пореден от драмите помежду им

Когато Кание е готов на всичко, за да си върне Ким

Играта загрубява

По същото време в САЩ са внесени нови документи от нейно име, които целят забързване на процедурата по раздялата й с Кание Уест.

В документите се цитират публикации на рапъра в социалните медии, които са изложили пред света лична информация, свързана със семейството им. Според TMZ, Ким заявява, че вече силно желае да е разведена и че се опитва разводът да бъде "лично дело", докато Уест прави точно обратното, явно визирайки публикациите му за Пийт Дейвидсън.

"Кание сподели прекалено много погрешна информация за личния ни живот и съвместното отглеждане на децата ни в социалните медии, което ми причинява емоционален дискомфорт", се казва в документите, внесени от Ким.

Снимка 557363

Източник: GettyImages

Тя допълва още за безпрецедентно негово искане, свързано с развода им, според което тя да загуби "привилегиите си" по отношение на децата им, ако в бъдеще се омъжи. "Единствената цел на г-н Уест е да попречи или да направи много трудно за г-жа Кардашиян да се омъжи отново", се казва още в документите.

Ким допълва от първо лице, че макар да е имала надежди да спаси семейството си, "осъзнах, че няма как да спасим брака си". Тя съветва Кание Уест да приеме този факт.