Абсолютно всички, от най-върлите почитатели на Кание Уест до тези, които слушат по някое негово парче на високосна година, знаят, че рапърът е доста екстравагантен. Особено през последните няколко години.

Кание Уест, Ким Кардашиян, отношенията й с Пийт Дейвидсън и признанието на рапъра

Реакцията на Кание след снимките на Ким и Пийт

Покаянието на Йе

А сега раздялата и разводът с Ким Кардашиян определено не му се отразяват добре, ако съдим по профила му в Instagram.

Не защото публикува някакви прочувствени слова там, а защото просто няма нищо. Кание Уест е решил да изтрие всичките си публикации. Това обаче не ни изненадва чак толкова много, защото не му е за първи път.

От People припомнят, че рапърът през годините на няколко пъти изтрива профила си като цяло, а и това със снимките също го е правил. Но ако последно "изчисти" снимките си, за да привлече внимание към излизането на албума Donda, то сега не е ясно каква е причината.

Снимка 550814

Източник: GettyImages

Малко вероятно е да е заради нов албум, като по-вероятно е причината да е свързана с Ким Кардашиян. Един от последните му постове беше от Деня на благодарността, в който можехме да го видим как се моли и благодари за всичко.

Освен това стана ясно, че иска отново да се събере с Ким Кардашиян, от която има четири деца - Норт (8 г.), Сейнт (5 г.), Чикаго (3 г.) и Псалм (2 г.). Уест твърдеше, че е причинил много болка на семейството си, но иска да поправи всичко.

Кание Уест, Винетрия и това ли е новото гадже на Йе

Това ли е новата жена до Кание

Едно говори, друго прави

Сега остава да разберем дали изтриването на снимките от Instagram ще бъде началото на един нов Кание Уест, или пък е знак за нещо ново, но в професионален план.