В последно време в медийното пространство се появиха слуховете, че Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън може да са нещо повече от приятели, които излизат в обща компания. Все още обаче нямаме официално потвърждение. 

Пийт Дейвидсън, Ким Кардашиян и слуховете, че двамата имат връзка

Какво се случва между Пийт Дейвидсън и Ким Кардашиян

Срещи, папарашки снимки и слухове

А междувременно, случайно или не, Кание Уест пак бе заподозрян, че има нова жена в живота си

В края на миналата седмица рапърърт се появи на баскетболен мач в Минеаполи в приятната компания на 22-годишния модел, познат като Винетрия. А според Page Six двамата излизат от известно време, като не се уточнява точно колко дълго е то.

Появата на Йе, както вече е официалното му име, с красавицата на публично събитие идва съвсем скоро след напомнянето му, че с Ким все още са законни съпруг и съпруга. Него бе необходимо да направи именно заради слуховете, че Кардашиян и Дейвидсън май са си гаджета.

Уест поясни, че децата им искат да бъдат заедно, както и самият той иска да бъдат заедно. Именно затова да го видим няколко дни по-късно с мистериозна дама, която е двойно по-млада от него, някак ни изненада. Разбира се, допускаме, че двамата са си просто приятели, когато споделят общ интерес към баскетбола.

Ирина Шейк, Кание Уест, ваканцията им във Франция и новината, че са заедно

Да, заедно са

Слуховете за Кание Уест и Ирина Шейк се потвърдиха

Очевидно е, че рапърърт има афинитет към красивите жени и тези от света на модата са му най-голямата слабост. Преди няколко месеца той бе забъркан в интимна авантюра с Ирина Шейк. Според информацията в медиите, която така и не бе потвърдена от никоя от двете страни, те са имали няколкомесечна връзка, която в никакъв случай не може да се определи като сериозна.