В началото на 2023 г. стана ясно, че Кание Уест се е оженил за служител от компанията си Yeezy. Новата му съпруга се казва Бианка Ченсори и откакто е с известния рапър не спира да скандализира обществото с тоалетите си. По всичко личи, че ще продължава в същия дух и през 2024 г.

Наскоро рапърът беше критикуван за публикуване на почти голи снимки на съпругата си. 46-годишният Ye сподели най-новия външен вид на 28-годишната си съпруга в поредица снимки в Instagram, като обяви, че няма да има "панталони" тази година. На една снимка се вижда как Бианка позира пред сив фон, носейки нищо освен кожен шал на гърдите си и черни прашки, които едвам скриват интимните ѝ части.

Бианка завършва странната визия в прозрачни черни чорапи и обувки на ток, позирайки сред разпилени кожи около краката си. "Без панталони тази година", просто написа Кание под снимката.

В следващите кадри тя разголва зърната си, докато е облечена в бикини, които трудно могат да скрият каквото и да било, тесен корсет и черни ботуши, леко прикрити в дълго черно кожено палто. Кание също се вижда на една от снимките, но напълно облечен до нея в огледално селфи.

Кание Уест и Бианка Ченсори - скандални във Флоренция

Скандалното и разкрепостено облекло на Кание Уест и новата му жена

Рапърът и половинката му знаят как да привличат вниаманието

Споделените кадри обаче никак не се харесаха на голяма част от неговите 18.4 милиона последователи. Някои изразиха мнението си, че Бианка започва все повече да прилича на бившата му Ким Кардашиян, що се отнася до външен вид, а други го помолиха да запази тези "вулгарни" и "интимни" снимки само за себе си. 

"Свършихте ли да унижавате тази жена или има още с какво", пише един от феновете му, докато друг отбелязва: "Обективизирате тази жена само за да се изфукате, нали?"

Един от последователите му си спомни предишните коментари на Кание, които ругаеха тоалетите на Ким, като отбеляза: "След като публично засрамихте бившата си съпруга за публикуването на секси снимки на себе си, сега сам публикувате три пъти по-скандални и дори унизителни на новата си съпруга. Трябва да се засрамите."

Джулия Фокс за сексуалните си отношения с Кание Уест в книгата си Down the Drain

Джулия Фокс за секса с Кание Уест

Какво разкри моделът

Кание и Бианка сключиха таен брак през декември 2022 г. - само няколко седмици след финализирането на развода му с Ким. Те прекараха голяма част от последните 12 месеца в шокиращи тоалети и скандално поведение, лудувайки из Европа през лятото.

Твърдеше се обаче, че влюбените гълъбчета са имали доста разправии помежду си, като вътрешни лица разкриват, че Бианка е нападнала съпруга си, че се е отнасял с нея като с "мълчалива няма" по време на пътуване до Дубай.

Според DailyMail се смята, че по време на огромна разправия през ноември тя е казала на носителя на Грами, че той вече не може да я третира като своя "муза", както беше Ким и не може да се отнася с нея като такава.

Кание Уест и Илон Мъск - приятелство с много неизвестни

Когато Кание Уест се ядоса на Илон Мъск

Май от приятелството им нищо не е останало

"Спорът им избухна в нощта, когато тя излезе с него, когато беше облечена съвсем нормално, пиеше и флиртуваше невинно", твърди вътрешен човек, който допълва, че Кание не е харесал това, защото е знаел, че вече не може да я контролира.

"Кание беше принуден да разхлаби каишката или да я изгуби. Това беше огромна повратна точка в тяхната връзка и оттогава тя показа проблясъци на истинската си същност. Това направи приятелите й толкова щастливи - да я видят да се усмихва, смее и общува в Маями."

Кание Уест и Бианка Ченсори - "правилата" на рапъра, довели до раздялата на двойката

Униженията, на които Кание Уест е подлагал съпругата си

Ще си тръгне ли Бианка Ченсори

Малко след информацията за разправиите помежду им Бианка придружи Кание и децата му на представянето на албума му в Маями миналия месец. Тя беше видяна да изнася най-малката му дъщеря, Чикаго, придружена от съпруга си.