В началото на годината стана ясно, че Кание Уест се е оженил за служител от компанията си Yeezy. Въпросната му нова съпруга се казва Бианка Ченсори и откакто е с известния рапър не спира да скандализира обществото с тоалетите си. 

Кание Уест, Бианка Ченсори и новината, че рапърът е женен за нея

Ето как изглежда новата съпруга на Кание Уест

Рапърът пак шокира всички с поведението си

Точно като наскоро. От Daily Mail разбираме, че влюбената двойка прекарва време във Флоренция, откъдето се появяват техни снимки с доста ексцентрични тоалети. Наскоро Бианка беше видяна да носи оскъден черен сутиен с прилепнал клин, преди да се появи по прозрачен чорапогащник и боди.

Кание, разбира се, също допринесе за модните им безобразия. Рапърът си беше омотал кърпа около главата си, за да се опита да прикрие самоличността си, а по-късно беше забелязан с кадифен костюм, който обаче беше облякъл без риза. Да не споменаваме, че рапърът се разхождаше бос. 

Видът им в известния италиански град стана причина за разпалени коментари в социалните мрежи на различни хора, които не скриха възмущението си от "скандалния" им външен вид. 

 "Какво става с Кание?! Човече-бос по улиците на Италия?", пише един човек в Twitter, а друг призова: "Нямаме нужда от този боклук в Италия".

Един потребител също посочва, че Бианка трябва да бъде облечена по-подходящо в консервативна католическа страна, докато друг се съгласи: "Изключително неуважително към другите хора, като излизаш почти гола."

Кание Уест с голо суши на партито по случай рождения си ден

"Голото суши" на партито за рождения ден на Кание Уест

Не сме и очаквали нещо по-различно от рапъра

Това не е първият път, когато Кание Уест провокира бурни рекции от страна на феновете си. Наскоро той беше осъден от фенове, че облича 10-годишната си дъщеря Норт Уест в дрехи, които много наричат "расистки".