Когато си част от шоубизнес средите в Америка, един от начините да монетизираш присъствието си там е с издаването на автобиография. А когато си имала връзки с редица известни лица, интересът към книгата е сигурен.

Джулия Фокс и поредната ѝ провокация на седмицата на модата в Ню Йорк

Металните прашки на Джулия Фокс

Моделът обича да излежда дръзко

Това може да е, но може и да не е причината Джулия Фокс да реши да издаде автобиография. 33-годишният модел и актриса съвсем скоро пуска на пазара Down the Drain, в която подробно са описани сексуалните й връзки.

"Сексът играе важна роля в живота ми, когато седнах да пиша мемоари. Прецених, че така се доближавам най-много до истината. Така че защо да не пиша за него?", казва Фокс в интервю за The New York Times.

Снимка 601766

Източник: GettyImages

Изданието явно е разполагало с предварителна бройка от книгата, защото пояснява, че мъжете, които описва моделът в книгата си, са споменати с псевдоними или описания. В случая с Кание Уест - най-публичната й връзка, се говори за "Артистът".

The New York Times обаче да изненадани, че Джулия Фокс не е описала сексуалните си отношения с рапъра, особено на фона на подробностите, с които описва други. "Да, защото нямахме такива. Не ставаше дума за секс."

Снимка 561151

Източник: Instagram / Vogue / Richie Shazam

Фокс се запознава 46-годишния Уест в новогодишната нощ на 2021 г. едва няколко месеца след раздялата му с Ким Кардашиян. Още преди средата на февруари 2022 г. двамата вече не са заедно, макар че междувременно се появяват като двойка на редица светски събития.

Автобиографията на Джулия Фокс Down the Drain ще е на пазара от 10 октомври.