Принц Чарлз и Камила Паркър пазят мил спомен от сватбата на принц Хари и Меган във всекидневната си - симпатичен портрет. Фотографията беше забелязана по време на официален прием в резиденцията Кларънс Хаус, която Камила споделя със съпруга си Чарлз и която рядко е публично достояние.

Принц Хари, Камила Паркър и как ще бъдат възприети предстоящите му мемоари в кралския двор

Какъв точно е проблемът между Хари и Камила

И каква може да бъде реакцията на принц Чарлз

Причината за приема в резиденцията бе Международният ден на жената. И заради това Камила предостави възможност на широката общественост да надникне в нейната всекидневна. Сред множеството портрети, които, бяха наредени там, се виждаше и такъв с кадър от сватбата на Хари и Меган Маркъл през май 2018 г. Снимката бе запечатала момента, в който принц Чарлз води новата си снаха до олтара.

Снимка 566354

Източник: GettyImages

По време на събитието Камила проведе официална среща с британските състезателки по гребане Кат Кординър, която е диагностицирана с рак през 2019 г., Аби Джонстън и Шарлот Ървинг. Поводът за това е предстоящото им пътуване през Атлантическия океан, чиято цел е събиране на средства за организации, занимаващи се с лечение на ракови заболявания.

Сред поканените се забелязваше и актрисата Емералд Фенел, която изигра Камила в трети и четвърти сезон на сериала The Crown. Двете жени успяха да разговарят една с друга, дори да се посмеят заедно, както и да позират за общ кадър. "Беше особено приятно да се срещна с Камила точно днес, на Международния ден на жената, защото тя прави много за жените и женските благотворителни организации", каза актрисата пред журналисти.

Снимка 566353

Източник: GettyImages

Камила също спомена Фенел, шегувайки се, че ако нещо се случи с нея има кой "да поеме властта". И добави през смях: "Емералд, бъди готова!", пише People.