Камила Паркър-Боулс - едно име, много скандали. Тя бе представена на света като любовницата на принц Чарлз, жената, която застана между него и принцеса Даяна. След смъртта на майката на принцовете Уилям и Хари, вече сякаш нямаше пречки през тази любов извън правилата.

През 2005 г. Камила и Чарлз станаха законни съпруг и съпруга, а за 20 години херцогинята на Корнуол преживя сериозна метаморфоза. От жената, с която кралицата не искаше да е в една стая, до тази, на която всички се радват, когато се появи някъде.

Камила явно просто научи правилата на играта и ги спазва, за да продължава напред. Наскоро се появи информация, че май с Чарлз са пред развод, но нищо не е сигурно, докато няма официално изявление от двореца. Като изключим този случай, името на херцогинята не бе забърквано в никакви скандали в последните две десетилетия.

Снимка 404501

Източник: GettyImages

След като принц Чарлз официално я представи за жената до себе си, а след това и узакониха връзката си, Камила беше в ролята на враг номер 1, защото всички обичаха Даяна. Но Паркър-Боулс така умело успя да се впише в кралското семейство, че явно просто мястото й е било там, независимо по какъв начин ще стигне до него.

Тя стои леко в сянка, усмихва се, излъчва приветливост и говори мило с всички. Точно така, както трябва да се държи една дама от кралското семейство. А в последните години, когато всички говорят за Уилям и Хари и жените до тях, Камила се е настанила удобно в мястото до Чарлз и трупа одобрение. 

Херцогинята на Корнуол не бе в центъра на някакви особени стратегии за лъскане на имидж. Тя просто имаше възможността да прави всичко по свой начин. Въпреки видимото неодобрение към нея, тя не се отказа от близките срещи с хората, докато не ги накара да я заобичат.

Снимка 404498

Източник: GettyImages

В първите 10 години до Чарлз нямаше особена промяна в рейтинга й, но в последните 10 тя е забележителна. А миналата година Камила имаше цели 219 официални ангажимента, повече от тези на принц Хари и Кейт Мидълтън, взети заедно. На общите събития на кралския двор обаче рядко присъства, пише Daily Mail.

Меган Маркъл, Камила Паркър и колко близки са двете

Колко близки са си Меган и Камила

И какво ги издаде

В настоящият момент основният въпрос, свързан с Камила, е дали един ден, когато Чарлз стане крал, тя ще бъде новата кралица на Великобритания. Ако подобен сценарий се случи, всички усилия на херцогинята да я заобичаме ще отидат на вятъра и тя отново ще е лошият герой. Така че, изненадите тепърва предстоят.