На сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май миналата година принц Чарлз демонстрира топло и уважително отношение както към съпругата на сина си, така и към неговата майка. Но в какви отношения са херцогинята и Камила Паркър?

Оказва се, че двете са си доста близки. Това определено не може да се счете за изненада най-малкото защото и Меган, и Камила са приети с доста смесени чувства в кралския двор. Е, разбира се, не можем да сравняваме любовните им истории, но в нито една от тях не липсва известна степен негативизъм от околните.

Снимка 402624

Източник: GettyImages

А Маркъл е успяла да спечели не само симпатиите на Камила Паркър, но и нейното доверие като моден съветник. Съпругата на принц Хари вдъхновява много жени по целия свят с визията си, една от тях е самата Камила. А по-наблюдателните забелязаха, че в стила на двете има все повече прилики.

Всичко тръгна от една чанта. Миналата година при посещение в Кардиф с принц Хари Меган носеше петроленозелена чанта за близо 300 паунда на марката  DeMellier London. Преди броени дни пък съпругата на принц Чарлз се появи с абсолютно същия аксесоар, допълващ тоалета й, предава Daily Mail.

Снимка 402623

Източник: GettyImages

Принц Чарлз, Камила Паркър и новината за един развод

Развеждат ли се Чарлз и Камила

Май нещо пропуснахме

Дали Камила си е купила същата чанта, като на Меган? Не, по-скоро Маркъл й е услужила със своята за повода. Но който и сценарий да е верният, явно двете дами доста са се сближили и се разбират повече от добре.