Няма как човек да посети крайбрежията на южния италиански град Амалфи и да остане безразличен към красотата му. Със сигурност ще побърза да сподели и в социалните мрежи възхищението си, придружено от множество снимки.

Камила Кабейо, рожденият ден и щастлива ли е въпреки раздяля с Шон Мендес

За какво мечтае Камила Кабейо

Когато забавленията не спират

Точно това направи певицата Камила Кабело, която очевидно е взела правилното решение да избере именно италианския курорт за място на своята ваканция.

"Амалфи - Неапол - Италия, вашата храна, вашият език, вашият народ, вашата земя, вашата музика, вашите баби! Влюбена съм", написа емоционално Камила към поредицата от снимки в типичния й провокативен стил.

На тях номинираната за Грами 25-годишната изпълнителка позира в свеж оранжев бански. При това в доста знойни, привличащи веднага погледа пози, докато попива топлите слънчеви лъчи на красива яхта във водата.

Камила не пропусна да демонстрира и колко ѝ допада традиционната италианска кухня и как тя е неизменна част от времето, което прекарва в Италия, пише Hollywood Life.

И макар да е известна с бохемския си живот и със слабостта си към купоните и забавленията, Кабейо не се спира и с професионалните ангажименти. Наскоро тя изпълни някои от своите хитови песни на финала на Шампионска лига - в който един срещу друг се изправиха отборите на Ливърпул и Реал Мадрид.

Камила Кабейо, Bombshell и кампанията за парфюма на Victoria's Secret

Камила Кабейо както не сме я виждали досега

Определено успя да ни изненада

И освен че подготвя следващия си солов албум, звездата участва и като рекламно лице на един от най-продаваните парфюми Victoria's Secret - Bombshell.