Камила Кабело отново успя да привлече погледите на всички върху себе си. Певицата, която наскоро стана на 25, ни зарадва с нови снимки, с които демонстрира още от своите самочувствие и добър външен вид.

Камила Кабейо, тематичното ѝ парти за рождения ден и бляскавата визия, вдъхновена от “Еуфория”

Камила Кабейо преобразена във визия като от “Еуфория”

Певицата празнува 25-ия си рожден ден с тематично парти

На тях я виждаме как позира с горнище на бански, а около кръста й е увит светъл саронг. Косите са спуснати свободно по раменете, а едната ѝ ръка е вдигната над главата - жест, който (освен всичко останало) допълнително показва увереността ѝ пред камерата.

В краткия пост към снимките Камила директно си казва, че вече е в лятно настроение, въпреки че все още е март. И ние сме така, но нашето лято е още много далече.

И понеже споменахме рождения й ден, преди няколко дни Камила ни направи съпричастни и с тематичното парти точно по този повод. Всъщност, тогава певицата пусна и чисто новата си песен "Bam Bam".

Но както всеки неин фен знае, освен със забавленията, стилния гардероб или новите песни, Камила често е във фокуса на вниманието и заради връзката си с Шон Мендес, с когото се раздели през ноември 2021 г.

"В периода, в който бяхме заедно мислех само за връзката ни и цялото ми щастие се крепеше на това" сподели в скорошно интервю звездата. Но добавя, че сега приоритетите ѝ са съвсем различни и че всъщност се чувства щастлива заради свободата, че може да се забавлява.

Камила Кабейо, безкрайните купони и забавленията с приятелки след раздялата с Шон Мендес

Забавленията на Камила Кабейо след раздялата с Шон Мендес

Някой очевидно е продължил напред

И очевидно Камила използва всеки удобен случай да се забавлява и постоянно се впуска във вълнуващи пътешествия, които споделя с близки приятелки и феновете.