Откакто се оттегли от активната си кариера в Холивуд, Камерън Диас е фокусирана най-вече върху семейството си. Тази година актрисата отпразнува осемгодишнината от сватбата си с музиканта Бенджи Мадън, от когото през януари 2020 г. роди дъщеричката им Радикс.

Знаменитостите, които напуснаха Холивуд

Знаменитостите, които напуснаха Холивуд

Шоубизнесът не е за всички

Въпреки че от иначе редките интервюта и постове в социалните мрежи, които двойката споделя, личи, че съвместният им живот върви като по мед и масло, Камерън Диас за момент учуди феновете си с доста непопулярното си мнение за отношенията между съпрузи.

В епизод от подкаста Lipstick on the Rim една от гостуващите дами споделя за свой проблем, който вероятно всяка жена е изпитвала на гърба си. Тя издава, че нощно време половинката ѝ хърка.

В този момент се намесва Камерън Диас, която заявява, че спането в отделни спални за съпрузите трябва да се приема като нещо нормално.

След това актрисата решава да обясни малко по-подробно какво има предвид и дори дава съвет за двойките. Според нея жената и мъжът съвсем спокойно могат да имат две отделни къщи, както и една семейна, и когато решат, всеки да спи отделно от другия.

Една от водещите обаче веднага реагира, като споделя, че това ѝ се струва доста противоречиво. След това Камерън Диас явно решава, че е казала нещо, което не трябва и е трябвало да си замълчи, пише People.

Камерън Диас в рядка публична поява със съпруга си и малката си дъщеря

Камерън Диас в рядка публична поява със съпруга си и малката си дъщеря

Семейна идилия

"Но вече го казах. Между другото, сега не се чувствам така, защото съпругът ми е наистина прекрасен. Така мислех преди да се оженя", казва накрая актрисата.