Напоследък името на Джъстин Тимбърлейк все по-често се споменава. И то не за добро. Първо Бритни Спиърс миналата година разкри в мемоарите си, че е била бременна от него и е направила аборт, защото Джъстин не е искал тя да задържи бебето. 

Бритни Спиърс отново шокира - този път с признанията в The Woman in Me за Джъстин Тимбърлейк

Бритни Спиърс отново шокира - този път с признанията си за Джъстин Тимбърлейк

Биографичната книга The Woman in Me и твърде личните моменти

Сега пък едно от бившите  "зайчетата" в къщата на Playboy твърди, че докато изпълнителят е бил във връзка с Камерън Диас, ѝ е изневерил. 

Зоуи Грегъри, която се мести да да живее в известното имение на Хю Хефнър в Лос Анджелис през 2001 г., разказва, че се е "забила" с Джъстин Тимбърлейк в известната пещера в имота, след като преди това двамата се запознали на едно от емблематичните Playboy партита.

В интервю за DailyMail, британският модел, която сега е на 49 г., казва, че Тимбърлейк първоначално ѝ е отказвал, защото има връзка със звездата от "Ангелите на Чарли".

Но когато Грегъри отбелязва, че "приятелката ти не е с теб сега", той се съгласява да се съблече по бельо и да скочи в закрития басейн на Хю Хефнър, твърди тя.

"Не съм правила секс с него, но се целувахме, натискахме се и имаше доста галене, разказва още "зайчето".

По времето на въпросната изневяра Тимбърлейк току-що е започнал да се вижда с Камерън Диас, след като се срещат на наградите Kids Choice Awards през 2003 г. Актрисата е на 34 по това време, докато Джъстин Тимбърлейк е само на 25. Двамата имат връзка четири години, преди да обявят раздялата си през януари 2007 г.

Снимка 654195

Източник: GettyImages

Разкритията на Зоуи Грегъри може да се окажат смущаващи за певеца, особено след шокиращите новини на Бритни Спиърс и предвид факта, че новият му албум Everything I Thought It Was излиза следващия месец. 43-годишният Тимбърлейк беше известен като голям женкар преди да се ожени за актрисата Джесика Бийл и да има две деца.

Що се отнася до Зоуи Грегъри, тя е едно от няколкото зайчета, които споделят легло с Хю Хефнър в имението по онова време, въпреки факта че той вече е в 70-те си години и разчита основно на виагра, за да е активен в леглото. Грегъри се разделя с Хеф през 2004 г. и признава, че му е изневерявала повече от веднъж по време на тригодишната им връзка.

"Беше страхотно, защото присъстваха толкова много суперзвезди като Никълъс Кейдж и Еминем. Срещнах ги всички", разкрива още Playboy момичето.

Бритни Спиърс след аборта от Джъстин Тимбърлейк - какво мисли сега певицата за бившия си

20 години след аборта - какво мисли Бритни Спиърс за Джъстин Тимбърлейк сега

Неочаквани откровения от певицата

"Не ни беше позволено да ходим на тези партита, но аз и две от момичетата се промъквахме там, щом минаваше времето за лягане на Хеф. Просто трябваше да внимаваме за патрулиращите охранители, защото някои от тях биха го уведомили."