В първите дни на тази година Камерън Диас стана майка за пръв път на 47 години. Сега тя е в заслужен отпуск по майчинство, а отговорът дали след това смяна да се върне към актьорството засега е неясен.

Камерън Диас, майчинството и какво сподели актрисата в шоуто на Джими Фалън

Новото призвание на Камерън Диас

Актрисата не мисли скоро да се завръща към актьорството

Всъщност, Диас не се е появявала на големия екран от 2014 г. и някак свикнахме с липсата й. А и самата тя има какво да ни сподели за годините си в актьорската професия и защо е отворила нова страница от живота си след тях.

В предаването на своята приятелка Гуинет Полтроу In Goop Health Диас призна, че славата и актьорството са й взели повече, отколкото са й дали. Тя се е сблъскала с известността, когато е била на 22. И днес може да каже, че е отдала повече от половината си живот на публиката.

Снимка 491247

Източник: GettyImages

Актрисата определя тези години като много интензивни, с цялата тази енергия, насочена към теб, когато снимаш филми или се срещаш с медиите. Цялото това внимание тя определя като напълно "изтощително", а участието във всяка продукция пък е перфектното извинение някой "да те притежава".

"Ти си там по 12 часа на ден в продължение на месеци наред. Нямаш време за нищо друго. Разбрах, че съм отдала части от живота си на всички тези други хора ... и трябваше да си го върна", казва Диас, цитирана от Bang Showbiz.

Камерън Диас, виното й Avaline и първият й пост в Tik Tok

И Камерън Диас го направи

Къде можем да я намерим

Именно затова тя решава да се оттегли от актьорските среди и никога не е съжалявала за това свое решение. Дори напротив - казва, че след него в душата й е настъпил пълен мир, защото най-накрая има възможността да се грижи за себе си и да разполага напълно с времето си.