Камерън Диас и половинката ѝ Бенджи Мадън станаха родители в началото на януари 2020 г. и въпреки че двамата все още не са показвали момиченцето в социалните мрежи, наскоро актрисата повдигна въпроса за майчинството по време на видеоинтервю за шоуто на Джими Фалън.

Камерън Диас и ще се завърне ли отново към актьорската си професия

Ще се завърне ли към киното Камерън Диас

Би било страхотно

Камерън Диас разкрива, че малката Радикс расте толкова бързо, че всеки ден сякаш гледа съвсем различно дете. Чак сега, когато е майка, тя разбира думите на приятелите ѝ, които са я посъветвали да се възползва от всеки един момент, прекаран с дъщеричката ѝ. 

"Изолацията с дете бе просто истински рай", разкрива още актрисата, като допълва, че се чувства изключително приятно в ролята на майка. Камерън Диас не крие, че е радостна, че може да гледа как детето ѝ расте и как се променя с всеки изминал ден. 

Снимка 477377

Източник: GettyImages

И въпреки че се появиха слухове, че се очаква в близко бъдеще актрисата ще се върне на работа и да поднови актьорската си кариера, Камерън споделя, че не смята скоро да се връща на екран, пишат от ET.

Avaline, Камерън Диас, Катрин Пауър и марката им вино

Какво пие Камерън Диас

Актрисата с нов бизнес

По всичко личи, че Камерън Диас е истински доволна от новото си призвание - това да бъде майка и смята да му се наслади, колкото е възможно по-дълго.