Калин Врачански е от хората, които не обичат да говорят за личния си живот, но обожават да разказват за работата си. Преди време актьорът описа себе си пред нас в едно интервю като абсолютен работохолик, който има нужда от свободно време. Проблемът му е, че когато успее да се измъкне, осъзнава, че работата му липсва.

Калин Врачански между драмата и комедията

Калин Врачански между драмата и комедията

Актьорът за чувството да играеш 10 години „Ревизор“, за лапсусите и за представлението, което винаги ще помни

Покрай наближаващите празници Калин Врачански очевидно все пак е успял да намери такова, за да си почине. И докато повече българи по това време на годината избират слънчева Испания или Италия за ваканция, то актьорът се насочи към друга дестинация.

Калин не е много активен в социалните мрежи и рядко публикува кадри от личния си живот. В повечето пъти постовете му са свързани с работата му, информирайки феновете си за някой нов проект, в който участва, било то в киното или в телевизията.

Този път обаче е различно. От кратко видео, което сподели, се вижда, че Калин Врачански е избрал да почива на по-студено. Става дума за Югозападна Англия и графство Девън. От клипът и кадрите на Калин може да се почувства невероятната атмосфера там, благодарение на красивите водопади, реки, мостове, животински свят и селски къщички.

Когато Цветана Манева, Алекс Сърчаджиева, Александър Сано и Калин Врачански говорят "за любовта..." в новия спектакъл на Яна Борисова

Когато Цветана Манева, Алекс Сърчаджиева, Александър Сано и Калин Врачански говорят "за любовта..."

Между музиката и думите

От въпросното видео обаче се вижда и нещо друго, което ни направи впечатление, а именно, че актьорът е в компанията на мистериозна дама. Не е ясно коя точно е жената, с която Калин Врачански е решил да прекара празниците, но по всичко личи, че двамата са щастливи да бъдат заедно на това магично място. Компания им прави и един невероятно сладък френски булдог, който по всяка вероятност е на актьора.