Ще бъдат ли Хари и Меган на коронацията? Това като че ли е най-важният въпрос, свързан с тържествената церемония по встъпването в длъжност на крал Чарлз. И явно херцозите на Съсекс възнамеряват да ни държат в напрежение до последно с решението си.

Принц Хари, Меган Маркъл и новината, че са получили покана за коронацията на Чарлз

Получиха ли покана за коронацията Хари и Меган

И ще присъстват ли на церемонията

Ясно е, че принц Хари и съпругата му са получили покана за коронацията. Но кога ще обявят дали ще пристигнат от Калифорния в Лондон? Дори и в американската CBS Mornings си задават този въпрос.

Водещата Гейл Кинг реши да попита Опра Уинфри - дългогодишна нейна приятелка и близка до семейството на Хари, и Меган. "Смяташ ли, че трябва да отидат? Смяташ ли, че не трябва да отидат? Би ли искала въобще да коментираш този въпрос", пита Кинг.

Снимка 521901

Източник: GettyImages

"Мисля, че трябва да направят това, което чувстват, че е най-доброто за тях и за семейството им", отговаря Уинфри и допълва, че всъщност всеки наш житейски избор опира до това как ще се отрази той на близките ни.

Снимка 518884

Източник: GettyImages

"Не са ме питали за моето мнение", пояснява Опра, която през 2018 г. присъства на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл в Лондон. А през март 2021 г. направи и най-известното интервю на двойката след напускането им на британския кралски двор година по-рано, припомнят ни People.