Според мнозина Джони Деп е един от сексимволите на нашето време. Годините обаче не прощават на никого, включително и на красивите и известните. Следващият месец актьорът ще навърши 60 и въпреки че за възрастта си изглежда завидно добре, духът му явно вече не е по младежки енергичен.

Защо новата сделка на Джони Деп и Dior влезе в историята

Защо новата сделка на Джони Деп и Dior влезе в историята

Партньорството продължава

От OK! Mаgazine научаваме, че за да може да си почине добре, Джони Деп е решил да отмени вечерните си планове, докато е бил на филмовия фестивал в Кан. Той е отсъствал от важна вечеря с колегите си от новия филм Jeanne Du Barry, тъй като по-рано през деня е имал доста ангажименти.

Ежедневието на актьора обаче си остава доста натоварено. Няма как да знаем точно какво се е случило, но заради контузен глезен на него и останалите членове от групата Hollywood Vampires им се наложи да отложат дати от предстоящото си турне. Травмата на Джони Деп не е много сериозна, но въпреки това той е разочарован.

Също от OK! Mаgazine разбираме, че актьорът е получил разтежение и е посъветван от лекарите си да не пътува скоро. Новината за отлагането на предстоящите концерти, докато Деп се възстанови, споделиха Алис Купър и Джо Пери.

"Съжаляваме да споделим, че Hollywood Vampires ще пренасрочим три дати от турнето си в САЩ от следващата седмица", се казва в изявление в социалните мрежи. От него научаваме също, че актьорът и фронтмен на групата не е доволен от създалата се ситуация, но след като се възстанови, очаква с нетърпение да се завърне на сцената, а Hollywood Vampires да дадат най-доброто от себе си на турнето в Европа.

Hollywood Vampires, Джони Деп, Алис Купър, Джо Пери и първият им концерт в България

Джони Деп в България, но с китара в ръка

Hollywood Vampires и първият им концерт в България

Концертите, които трябваше да се проведат в Масачузетс, Ню Хемпшир и Ню Йорк, сега са пренасрочени от юни за юли, когато се очаква травмата на глезена на Джони Деп да зарасне.