В момента Педро Паскал е едно от най-разпознаваемите лица в Холивуд, като основна заслуга за това имат ролите му в "The Last of Us: Последните оцелели" и The Mandalorian.

Педро Паскал - поредното звездно име в продължението на "Гладиатор"

От The Last of Us до "Гладиатор"

Педро Паскал заменя зомбитата

Но устремът на Паскал започна няколко години по-рано, когато той бе част от Game of Thrones, където изигра Оберин Мартел. Но както се случи с много от героите в сериала, и неговият бе убит по-доста брутален начин.

Помним как Планината (Хафтор Бьорнсон) буквално му пръсна черепа с голи ръце. В разговор с Джеф Бриджис, Кириън Кълкин, Евън Питърс, Деймсън Идирс и Майкъл Империоли за The Hollywood Reporter Педро Паскал казва, че по онова време феновете са искали доста странни неща, когато са се снимали с него.

Снимка 620201

Източник: GettyImages

Като например да се снимат, докато палците им са допрени до очите на актьора, пресъздавайки начина, по който героят му умря в Game of Thrones. Паскал казва, че им е позволявал, защото се е радвал на успеха, който е постигнал.

Педро Паскал за The Last of Us, семейството си, липсата на жилище и бъдещето - пред Esquire

Педро Паскал за The Last of Us, семейството си, липсата на жилище и бъдещето

Актьорът - в откровено интервю

Но тази близост с феновете си е имала цена, защото актьорът допълва, че му е причинила инфекция на очите. Неговите събеседници пък се шегуват, че сега Паскал носи очила, за да се защити от палците на феновете си.