През последните няколко седмици отново доста се говори за семейство Бекъм. Покрай документалния филм на Netflix много неща бяха разкрити за връзката на футболиста и бившата певица от Spice Girls. Двойката обаче не са единствените женени Бекъм.

Дейвид Бекъм или Виктория Бекъм - кой има повече пари

Колко богати са семейство Бекъм

Говорим за много милиони

Най-големият им син, Бруклин Бекъм и половинката му Никола Пелц си казаха официално "да" през април миналата година, две години след като се разбра за връзката им. Още като бяха гаджета изглеждаше, че освен че са много щастливи заедно, и семействата им се разбират добре.

След новината за годежа обаче е имало известно напрежение в отношенията между двете фамилии, основно заради това, че Бруклин е започнал да прекарва по-малко време със семейството си. Малко по-късно, с наближаването на сватбата, пък е имало и търкания относно организацията ѝ. По думите на източник на Entertainment Tonight обаче младоженците са изяснили проблемите и отношенията както помежду им, така и между семействата им, дори са се подобрили.

През април тази година Никола Пелц и Бруклин Бекъм отпразнуваха първата си годишнина от сватбата, а сега, съвсем в края на октомври отбелязаха четири години откакто са заедно.

И съдейки по постовете, които са качили в Instagram профилите си за повода, са все така влюбени и щастливи заедно.

"Последните четири години бяха най-невероятните години в живота ми. Ти допълваш живота ми. Ти си моето всичко и нямам търпение да прекарам остатъка от живота си с теб. Обичам те", пише Бруклин Бекъм към две снимки, на които заедно със съпругата му са на гара в Токио, облечени еднакво - със сини дънки и розови горнища.

"Честит четиригодишен юбилей, бебе. Обичам те толкова много. Благодаря ти, че си най-добрият съпруг, който ме прави толкова щастлива. Обичам да бъда твоя съпруга", гласи посланието на Никола Пелц.

Тя е качила повече снимки с Бруклин, сред които по-голямата част са от техни почивки заедно, но можем да видим и няколко кадъра от сватбата им.

Бруклин Бекъм и критиките към готвенето му в социалните медии

Как синът на Дейвид Бекъм понася острите критики по свой адрес

Признанието на Бруклин Бекъм

Под поста на Никола Пелц Бруклин Бекъм е коментирал: "Моята секси съпруга. Обичам те."