Седмицата на модата в Париж е едно от най-важните и бляскави модни събития в годината. Звезди от цял свят пътуват до френската столица, за да бъдат забелязани по първите редове на дефилетата и в най-модерните заведения в града.

Селена Гомес и вечерята с Бруклин Бекъм по време на Седмицата на модата в Париж

Секси визията на Селена Гомес за вечеря с Бруклин Бекъм

Само приятели, нищо повече

Бруклин Бекъм и Никола Пелц имаха още една причина да присъстват на Седмицата на модата в Париж - там представи новата си колекция и майката на Бруклин, Виктория Бекъм.

Докато са в града, съпрузите решават да се позабавляват, като вечерят навън, а след това се отдадат на танци в един от актуалните парижки нощни клубове. Така около 2:30 ч. сутринта 24-годишният Бруклин и 28-годишната Никола се озовават пред входа на Raspoutine.

Там обаче са пресрещнати от охраната, която отказа да ги пусне да влязат. Това виждаме от видео, споделено в социалните медии. От него научаваме, че съпрузите изчакват около две минути, за да видят ще бъдат ли допуснати в клуба. След нов отказ те си тръгват разочаровани.

Е, нощният живот може и да не им е провървял. Затова пък ревюто с колекцията пролет-лято 2024 на Виктория Бекъм мина успешно, а Бруклин и Никола изглеждаха в добро настроение на първия ред.