Когато си дете на известни личности, неминуемо си подложен на по-жестоки критики. Защото повечето хора смятат, че всичко в живота ти е поднесено на тепсия... и понякога имат право. Най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм често се сблъсква с подобно отношение.

Бруклин Бекъм в кухнята - как синът на Дейвид и Виктория Бекъм разгневи последователите си

Как Бруклин Бекъм разгневи хората

Вкусно, но на каква цена

24-годишният Бруклин не се занимава с футбол или с мода. Вместо това се е съсредоточил върху фотографията и готвенето. И именно второто му хоби често му носи много негативни коментари в профила му в Instagram.

Той обаче не се впечатлява лесно от тях. "Ако трябва да съм честен, свикнал съм със злобата. Тя не ме притеснява. Готвенето ме прави щастлив. Имам по-важни неща, за които да се безпокоя, от гадните неща, които хората казват за мен", казва Бруклин пред Insider.

Той допълва, че всеки може да си пише каквото иска, защото винаги има хора, които искат "да те дръпнат надолу". "Аз правя моето си нещо и си скъсвам дупето от работа. Да пишат каквото си искат - не ме интересува. Ще продължа да правя нещата, които обичам."

Бруклин Бекъм и съпругата му Никола Пелц само преди няколко седмици напуснаха за кратко дома си в САЩ, за да пристигнат в родната му Англия за премиерата на документалната поредица, посветена на баща му Beckham.