Безспорно Илон Мъск и Grimes са една от най-ексцентричните звезди двойки. Милиардерът и половинката му, която се занимава с различни форми на изкуството, направиха своя светски дебют на MET Gala през май 2018 г. От година са и родители на X Æ A-Xii, и не спират да ни изненадват с плановете и проектите си - но всеки поотделно.

Alter Ego, Grimes, риалити шоуто с приятелката на Илон Мъск и какво да очакваме от новия й албум

Половинката на Илон Мъск не спира да изненадва

Новите занимания на Grimes

Преди дни Клеър Баучър, както е нейното истинско име, сподели във видео в TikTok, че Мъск, въпреки че е милиардер, не спонсорира нейната музикална кариера. Затова и всичко, което е постигнала, дължи само и единствено на себе си, както и на лейбъла, с който е подписала договор.

Това изказване дойде в отговор на не един и два въпроса за какво й е да работи с музикална компания. А тя побърза да отвърне, че просто й трябват пари за клипове и нови записи, защото, противно на вярванията, гаджето й не я финансира.

Изказването й бе последвано от други разнопосочни коментари - от чудения защо тогава певицата е с Мъск, до въпросителни кой може да си помисли, че милиардерът й дава пари, след като клиповете й са снимани на обикновен зелен екран, на който след това се наслагват изображения, предава Entertainment Weekly.

Междувременно Grimes представи и неофициално новата си песен "100% Tragedy", за която заяви, че с лейбъла й все още имат колебания дали да бъде следващия й сингъл. Това още не е сигурно, но певицата категорично заяви, че парчето е посветено на Азалия Банкс, която се е опитала да "унищожи" живота й.

Grimes, участието й в Saturday Night Live с Илон Мъск и защо е била в болница

Защо половинката на Мъск се озова в болница

Лично признание

Явно половинката на Мъск има предвид публичната им размяна на реплики от преди три години, когато Банск сподели за кошмара, който е изживяла в къщата на милиардера, където в била примамена от Grimes. Очевидно двете все още имат сметки за оправяне, а певицата ще използва музиката, за да каже каквото иска.