Grimes, половинката на Илон Мъск, взе участие в един от скечовете в последния епизод на Saturday Night Live, на който той беше водещ. Видяхме я като принцеса Праскова от Супер Марио и сякаш нищо не предвещаваше това, което се е случило с нея в последствие.

Grimes, татуировка с бяло мастило и какво значи тя за партньорката на Илон Мъск

Колко секси е новата татуировка на гаджето на Илон Мъск

Какво се крие зад бялото мастило

Вчера, 11 май, Клеър Баучър, както е истинското й име, публикува в профила си в Instagram снимка с Майли Сайръс зад кулисите на шоуто.

"Забравих да я публикувам, защото някакси си предизвиках паник атака и вчера бях в болница, което си беше доста страшно и мисля, че е време да започна терапия", написа изпълнителката под снимката.

Grimes не пропусна и да отбележи колко страхотна е Майли Сайръс, да изкаже благодарности към екипа на предаването, както и да похвали своя "красив И.", който "просто ги уби".

Признанието за влошеното психично състояние на Баучър идва скоро след като Мъск, в ролята си на водещ на SNL, заяви за пръв път публично, че страда от синдрома на Аспергер, който му пречи да изразява емоциите си и е причина за неразбираемите му публикации в Twitter.

Относно Grimes, явно емоциите около участието в комедийното шоу са й дошли в повече и това е дало своето отражение върху психиката й. Тя не за пръв път говори открито за паник атаките и тревожното си разтройство, като е споделяла, че музиката й е помогнала да се справи с тях, припомня Mirror.

Илон Мъск, синдромът на Аспергер и участието му в Saturday Night Live

Заболяването, за което Илон Мъск призна

Вече всичко си има обяснение

Е, поне до известна степен, защото очевидно сега има нужда и от друг тип помощ, щом е стигнала и до болница.