Всеки, който си е помислил, че след като стана майка, Холзи ще спре да се облича по провокативен начин, просто не е познал. Или се е объркал много сериозно.

Холзи, признанието ѝ за трите аборта, които е преживяла и как са спасили живота ѝ

Какво е спасило живота на Холзи

Певицата разказва историята за абортите си

Изпълнителката успя бързо да се върне във форма и да продължи да радва феновете си. Много често изборът на тоалет на Холзи кара хората първосигнално да мислят, че не оставя много на въображението. Но тя май не е много съгласна с това.

В профила си в Instagram 28-годишната изпълнителка публикува серия от снимки, които ни показват тоалета, с който е решила да се появи на тайното парти, организирано от Бионсе и Tiffany & Co. в Париж.

И Холзи отново не разочарова с избора си, като той е провокативен, особено погледнат отзад. Изпълнителката написа под поста, че това парти е било сред любимите ѝ през последната седмица. И също така допълва, че не е напълно съгласна с мненията, че не остава нищо на въображението. 

Холзи, хранителното натравяне и премеждията, с които се е справила

Когато Холзи се изцеди до краен предел (буквално)

Изпълнителката поставя феновете пред себе си

Според Холзи, визията ѝ обещава, че със сигурност въображението ще заработи и ще си представяме разни неща. Няма да спорим с нея, а само ще допълним, че сред имената на останалите гости личат тези на Doja Cat и Наоми Кембъл.