Съпругата на Алек Болдуин - Хилария, е доста активна в социалните мрежи и често публикува снимки на децата им, придружени с размислите си за родителството.

Хилария Болдуин, майчинството, снимката без грим и по сутиен и кое е най-голямото ѝ богатство

Защо Хилария Болдуин се снима без грим и по сутиен

Съпругата на Алек Болдуин откровено за...

Наскоро тя сподели слайдшоу от снимки на шестте ѝ деца, които играят навън в снега. Кой с шапка, кой с ръкавици, кой без... детска му работа.

Всички сме наясно, че не е лесно да накараш шест деца на възраст от девет месеца до 8 години да се държат, както възрастните очакват. Това не попречи обаче на мнозина дадат непоискани родителски съвети на многодетната майка.

Тя от своя страна не остана длъжна и отговори на критиките за това каква майка е, като покани хората да прекарат един ден в домакинството ѝ, пише Yahoo!Life.

"Ако някой ви кара да се срамувате, че сте позволили на децата си да играят навън на студа, нека дойдат и ги затворят вътре", написа тя в Instagram story.

Алек Болдуин, Хилария Болдуин, Хелоуин и празненството, което организираха заради децата си

Какво направиха Алек и Хилария Болдуин заради децата си

Животът си върви

Това не е първият път, когато тя говори за намесата на хората в работите на една майка. Още през октомври 2020 г. тя сподели пред Us Weekly за критиките, пред които е изправена само седмици след като роди сина си Едуардо.