След като месеци наред се спекулираше, че Хейли и Джъстин Бийбър са пред развод, сега вече едва ли има останала и капка съмнение, че бракът им върви повече от добре. Защото те тъкмо обявиха, че очакват първото си дете заедно.

Джъстин и Хейли Бийбър след предположенията за развод - заедно ли са още

Пред развод ли са Джъстин и Хейли Бийбър

Щастливо женени ли са още

Вълнуващата новина е споделена от 27-годишния модел в нейния Instagram профил. Последният ѝ пост е поредица от видео и снимки, от които става ясно също така, че двойката е отбелязала и друго щастливо събитие заедно, а именно - подновяване на сватбените си обети.

На кадрите Хейли Бийбър е облечена в дълга, дантелена бяла рокля, която подчертава наедрялото ѝ коремче. По-нататък виждаме и съпруга ѝ Джъстин Бийбър, който на една от снимките е обгърнал коремчето на Хейли с ръка, а на друга я целува нежно.

В описанието към поста си моделът е отбелязала съпруга си, но не е написала нищо друго. Засега не се знае какъв е полът на бебето, но People пише, че Хейли е бременна в шестия месец.

Тя и 30-годишният музикант се ожениха през септември 2018 г., само два месеца след като се сгодиха. По-късно организираха и по-голяма сватба в Южна Каролина, на която присъстваха семейството и приятелите им.

Откакто Хейли и Джъстин Бийбър са съпрузи, и двамата са коментирали с свои интервюта желанието си за деца. Моделът неведнъж е споделяла, че очаква майчинството с нетърпение, но не иска да избързва.

"Това е нещо, което ще дойде, когато му е времето", казва тя пред GQ Hype.

В Шоуто на Елън Дедженеръс през декември 2020 г. пък музикантът не скри, че иска да създаде семейство със съпругата си, но изцяло се съобразява с нейното темпо.

Хейли Бийбър разкри, че се е подложила на лазерна операция на очите

Операцията, която претърпя Хейли Бийбър

Една дълго чакана процедура

"Ще имам толкова бебета, колкото Хейли иска. Аз бих искал да имам едно малко племе. Но, да, това е нейното тяло и трябва да прави каквото иска. Но мисля, че и тя иска да има няколко", допълва Джъстин Бийбър.